2# Pelamin Anganku..:)

Assalamualaikum readers...hari ni cik bar nak review sikit pasal pelamin anganku musnah impian cik bar...hihi...cik bar dah penat meroundkan diri di sekitar kedai/butik pengantin di kawasan kay tee ni...ade pegi chendering, losong, bukit bayas dan lain2 tempat lagi..hajatnye cume 1..nak survey pelamin yang cantik, elegen dan bersesuaian dengan harge..hek3x...survey punye survey...cik bar jupe 1 butik pengantin ni...hanya di area rumah cik bar..hik3x...name butiknye...Gallery Boutique if i'm not mistaken..heeee...cik Bar sangat berkenan dengan pelaminnye...3 frame and very the latest pelamin..!! hahaa..ye ke dop ni?anyway...ini pelamin nyeee...:)


Tara..ini lah pelamin 3 frame yang cik bar cakapkan tu...kalo kite duk kat kerusi cleopatra tu...ala2 kite duk lam frame gambar la..kononnnn nye larh...at last...ni pilihan cik bar..tapi frame yang kanan n kiri tu xla sebesar gabak cam frame kat atas...hehe..pape pom bersyukur ngn ape yg dapat..alhamdulillah..

mood: xsabar nak duk atas pelamin ni..ahaksss...:P









5 comments:

padiputeh said...

comey2...xsabarny nk tumpang duduk ats pelamin tu jugak,hehe :)

barbaramori89 said...

hehe...yeay..! my bestie nak datang..wajib bergambar ngn u atas tu...:)

Amirul Amir said...

i nak begambar atas tu jugak dgn u,, haha

MsDiba said...

gambar kawin mg kekgi photoshop letak aku sebelah orang lain etek :p

barbaramori89 said...

hehe....ala...i xreti la photoshop2 ni...nnti i study dulu l..